Verzekeringen rondom huis en gezin

Zekerheid in en om uw huis

Het is verstandig om voor uw woning bepaalde woonverzekeringen af te sluiten. In sommige gevallen is het zelfs verplicht. Ik kom graag bij u langs om uw woonsituatie in kaart te brengen. Dan weet u precies welke verzekeringen bij uw woning passen.

Uw woning verzekeren

Onze woonverzekeringen dekken schade die rechtstreeks te maken heeft met uw woonhuis. Denk aan schade zoals brand, ontploffing, blikseminslag, rook- en roetschade, waterschade en inbraak en diefstal. U kunt kiezen uit losse onderdelen of een uitgebreide inboedelverzekering.

Inboedelverzekering

Bij een inboedelverzekering verzekert u de gehele huishoudelijke inboedel tegen een groot aantal gevaren, waaronder bijvoorbeeld brand, storm, inbraak en diefstal, vandalisme en aanrijdingen. Als reparatie niet mogelijk is, wordt de schade vergoed.

Veilig en sterk aan te raden

De aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking tegen schade waarvoor u als particulier door een ander aansprakelijk wordt gesteld én waarvoor u op wettelijke gronden aansprakelijk bent. Dat geldt ook voor schade veroorzaakt door uw kinderen, huisdieren of logés. Deze verzekering is weliswaar niet wettelijk verplicht maar wel aan te raden omdat de bedragen waarvoor u aansprakelijk gesteld kunt worden erg hoog kunnen zijn.

Goed gedekt op reis of aan boord

Voor uw vrije tijd heb ik diverse verzekeringen waarmee u met een gerust hart op pad kunt. Tegenvaller tijdens de vakantie? Met onze recreatieverzekeringen bent u in ieder geval goed verzekerd. Kies uit onze reis- en annuleringsverzekering, pleziervaartuigverzekering, caravanverzekering of fietsverzekering. En trek er goed verzekerd op uit.