Stekelenburg Financieel Advies

Stekelenburg Financieel Advies is opgericht in 2016 door René Stekelenburg. Sinds 1983 ben ik al werkzaam in de verzekeringsbranche en van 1997 tot 2016 had ik met een vennoot een assurantiekantoor in Dordrecht.

Mijn advies draait om uw tevredenheid. Dat betekent dat ik ook alles van u wil weten. In een persoonlijk gesprek achterhaal ik al uw wensen en verwachtingen. En daar stel ik een advies op maat tegenover. Dat vind ik heel belangrijk. Want uw situatie is voor mij altijd uniek.

U kunt bij mij rekenen op onafhankelijk en deskundig advies. Ik help u graag om de oplossing te vinden die het beste aansluit op uw situatie. Ik luister naar uw wensen en informeer u over kansen en gevaren. Zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Ik ben volledig onafhankelijk van verzekeraars en bankinstellingen. Mijn bedrijf is open en eerlijk. Mijn kosten zijn transparant en ik adviseer alleen waar ik zelf 100% achter sta.

Ik zie u graag als totaalklant, u heeft dan het gemak van één adres waar u heen moet voor advies. Ook bij schade is het voor u gemakkelijk om zaken te doen aan één loket.